11.07.2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Yıldırım Edirnekapı Şehitliği’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliğine ziyarette bulundu. Ziyarette İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz şehit ve gaziler için dua etti.

Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliğine ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım geldi. Yıldırım, ziyaret için şehitliğe gelen vatandaşları selamladı, çocuklarına oyuncak dağıttı. Yıldırım daha sonra, şehitlik girişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşıladı. Karşılamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın şehitliği ziyaretinde İstanbul Müftüsü Yılmaz, şehit ve gaziler için dua ederek, ülkemizin ve milletimizin bir daha asla 15 Temmuz benzeri bir darbe girişimine maruz kalmaması temennisinde bulundu. Dua sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.