19.06.2017

Din Görevlileri Haftası Yarışmaları İstanbul Finalistleri Belli Oldu

2017 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde İstanbul bölgesi personeli arasından “Erkekler Hafızlık” ve “Erkekler Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma ile Etkili Hutbe Sunumu” yarışmalarında ilk sırayı alanlar belli oldu.

2017 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde “Erkekler Hafızlık” yarışmasında Pendik Haseki Eğitim Merkezi’nden Doğan Yılmaz birinci oldu. “Erkekler Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” yarışmasında uzman imam hatip Mustafa Altın Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması İstanbul Bölge birinciliğini elde etti.Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında ise Übeyit Çakır birinci oldu.

İstanbul Bölge birincisi olan yarışmacılar Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.