02.06.2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Albay Peker'in Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şenoba’da askerî helikopterin düşmesiyle yaşanan kazada şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in cenaze törenine katıldı. Cenaze namazını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın kıldırdı.

İstanbul Çatalca Nakkaş Köyü Camii’nde Cuma namazının ardından, şehit Peker’in yakınları ve silah arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın iştirakiyle gerçekleşen cenaze töreninde; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hazır bulundu.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından şehit Gökhan Peker’in yakınları ile görüşerek taziye dileklerini sundu.