29.05.2017

İstanbul Müftüsü Yılmaz, Kasımpaşa Çocuk Yuvası’ndaki çocuklarla iftarda buluştu

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Beyoğlu Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar ile engelliler ve aileleriyle iftarda buluştu.

Beyoğlu Müftülüğü’nün evsahipliğinde gerçekleşen programa İstanbul Müftü Yılmaz’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, İstanbul Müftü Yardımcıları Veysel Işıldar ve Muteber Gülsefa Uygur, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman ile Kasımpaşa Çocuk Yuvasında kalan çocuklar ile engelliler ve aileleri katıldı. İftar öncesi konuşan Müftüsü Yılmaz, “Ramazan güzel ama dostlarla olan Ramazan daha da güzel. Dostlarla olan Ramazan güzel ama genç engelli yavrularla olan Ramazan daha da güzel. Ramazan’ın güzelliğini ve bizi yeniden inşa etmek için gelen bu güzel iklimini sizler daha da güzelleştirdiniz. Ramazan her gelişinde bize güzellikler, merhamet, şefkat, sevgi, sahur, iftar, oruç getiriyor en önemlisi de kardeşlik ve dostluk getiriyor. Ramazan sizlerle bizleri buluşturdu ve biz sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri aşarak gelen, insan olmanın şuuruna ermeye çalışan ve gerçekten hayatı güzel şekilde yaşamaya çalışan engelli kardeşlerimizi gördükçe biz mutlu oluyoruz.” dedi.