03.05.2017

Yuva Çocukları Huzurevinde

Maltepe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Maltepe Huzurevinde bir Kutlu Doğum Programı düzenledi.

Aile Haftasında gerçekleştirilen programa İstanbul Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur misafir oldu. İlçe Müftümüz Ahmet İnciler'in de katıldığı etkinlikte vaiz, Kur'an kursu hocası, imam ve müezzinlerden oluşan müftülük personeli görev aldı.

Küçükyalı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar huzurevi sakinleri büyüklerine ilahiler söyledi ve hadis-i şerif okudu.

Uğurböceği Çocuk Evi’nden gelen küçük çocuklarımızın da gösteri yaptığı programda Boğaziçi Camii imam-hatibi Savaş Yücesoy ve ekibi tasavvuf müziği konseri verdi.

Hem yuva çocuklarına, hem de huzurevindeki yaşlılarımıza hediyeler takdim edildi. Coşkulu geçen program, Esenkent İsmail Ergin Tatlısu Kız Kur'an Kursu ve Bağlarbaşı Camii Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin hazırladığı ikramların sunumuyla sona erdi.