08.05.2017

Vakıf Medeniyeti Paneline Davet

İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi’nin ortak yayını olan Din ve Hayat Dergisi, yayımladığı her sayı sonrası geleneksel hâle getirdiği panellerin birisini daha gerçekleştiriyor.

Din ve Hayat Dergisi’nin 30. Sayısının da konusu olan “Vakıf Medeniyeti” konulu panele yine sayının yazarlarından Mimar Sinan Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Ökten, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selim Argun, Ayasofya Müzesi Müdürü Hayrullah Cengiz konuşmacı olarak katılacaklar. Panel yöneticiliğini ise İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz gerçekleştirecek.

Vakıf mirası önemli bir mekân olan Sultanahmet Camii külliyesi içerisinde yer alan Darülhadis Medresesinde gerçekleştirilecek olan panele tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 09.05.2017

Saat: 10:00 Yer: Sultanahmet Vakfı Toplantı Salonu (Darülhadis Medresesi Sultanahmet/İstanbul