20.04.2017

Çocuklardan Huzurevi Sakinlerine Kutlu Doğum Ziyareti

İstanbul Müftülüğü’nce Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen programda çocuklar, Bahçelievler Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek yaşlılarla birlikte vakit geçirdi.

Programa İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Avrupa Yakası Koordinatörü Halime Yıldız katıldı. Bahçelievler Yayla Cami İmam Hatibi Şaban Fırat'ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Şirinevler Ulu Cami Kuran kursu "Konusan Eller" sınıfının işaret diliyle okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle devam etti. Ardından öğrenciler tarafından ayet, hadis ve ilahiler okundu. Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’ndaki öğrencilerin ezan, şiir ve ilahi okumalarının ardından huzurevi sakinlerine ve programa katılanlara çeşitli hediyeler taktim edildi.