20.04.2017

Engelli Kur’an Kursu Öğrencilerine Özel Kutlu Doğum Programı

İstanbul Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla engelli Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik bir program düzenledi.

Bahçelievler Abidinpark Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen yemekli programa İstanbul İl Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, Bahçelievler Kaymakamı Osman Ateş, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ile görme ve işitme engelli Kur’an Kursu öğrencileri ve aileleri katıldı. Kutlu Doğum Haftası sinevizyonu ile başlayan programda Küçükçekmece Halkalı Çamlıkaltı Kur’an Kursu, Bağcılar Hz. Osman Kız Kur’an Kursu, Bahçelievler Ulu Cami Kız Kur’an Kursu, Üsküdar Asım Ülker Kız Kur’an Kursu, Ümraniye Dervişali Ceylan Kız Kur’an Kursu ve Pendik İspir Eğitim Vakfı Mehmet Demirok Kız Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirirken, işaret dili ile ilahiler ve kasideler okudu.