20.04.2017

Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması İstanbul 1.’si Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması’nın İstanbul Erkekler Birincisi Eray Soğuksu oldu.

İstanbul’daki Kur’an Kurslarından katılan 21 öğrencinin güzel tilavetleriyle yarıştığı 16. Bölge Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir’in iştirakleriyle Şirinevler Ulu Cami’de gerçekleştirildi. Yarışmada Bağcılar Ebubekir Camii Fetih Kur’an Kursu öğrencisi Eray Soğuksu birinci, Esenler Hayırseverler Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Yasin Karakaş ikinci, Başakşehir Hacı Kasım Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Mustafa Yasin Bulu üçüncü oldu. İlk sırayı alan Eray Soğuksu 3 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek ön elemenin ardından yarışmanın finalinde yarışmaya hak kazanacak.