18.04.2017

Görme Engelli Kur’an Kursu Öğrencilerine Kutlu Doğum Ziyareti

İstanbul Müftülüğü’ne bağlı engelli Kur’an Kursu öğrencilerini Küçükçekmece Halkalı Çamlıkaltı Görme Engelli Yatılı Erkek Kur’an Kursu’na Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılan ziyarette, engelli öğrencilere gül hediye edildi.

İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa Temel ve İstanbul Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Sema Çakır’ın gerçekleştirdiği ziyarette engellilere yönelik sunulan din hizmetleri kapsamında eğitim gören görme engelli öğrenciler ziyaret edildi. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılan ziyarette, aralarında hafızlık yapanların da bulunduğu öğrencilere gül hediye edildi. İçerisinde Kabartma Ve Sesli Veri Hazırlama Birimi de bulunan Kur’an Kursu’nda öğrenciler, görme engelli Kur’an Kursu öğreticisi Hafız Hasan Uslu tarafından başarılı bir şekilde eğitiliyor.