12.04.2017

Değerler Eğitimi Semineri Yapıldı

İstanbul Müftülüğü tarafından 12.04.2017 Çarşamba günü İstanbul Müftülüğü Toplantı Salonunda Yetiştirme Yurdu, ÇODEM, Kadın Konukevlerinde kalan vatandaşlarımıza Değerler Eğitimi ve Din Hizmeti sunan personele yönelik seminer düzenlendi.

Program Beyazıt Cami Müezzin Kayyımı Hasan Törün’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Aile ve Dini Rehberlik Büroları Tanıtım Sinevizyonu’nun gösterildiği programda açılış konuşması İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur tarafından yapıldı. Uygur konuşmasında, Yetiştirme Yurdu, ÇODEM ve Kadın Konukevlerinde kalan vatandaşlarımızın özellikleri ve görev yapan din görevlilerinin dikkate alması gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

Seminerde Uzman Psikolog Anadolu ÇODEM Müdür vekili Ayşe Altunkaya Erdoğmuş “Yetiştirme Yurdu, ÇODEM, Kadın Konukevlerinde Kalan Vatandaşlarımızın Özellikleri ve Değerler Eğitimi Veren Din Görevlilerinin Tutum ve Davranışlarının Nasıl Olması Gerekliliği” konulu bir konuşma yaptı. Erdoğmuş, İl Müftülüğü’ne toplantıyı tertiplerinden dolayı da teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, İlçe Müftülüklerinden Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri, Yetiştirme Yurdu, ÇODEM ve Kadın Konukevlerinde görevlendirilen personel katıldığı seminer,

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Âdem Erkul’un konuşmasından sonra sona erdi.