18.03.2017

İstanbul Müftüsü Yılmaz, Uluslararası İlahiyat Öğrencileri İle Buluştu

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uluslararası İlahiyat Programı öğrencileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Ortaköy'de düzenlenen kahvaltı programında Uluslararası İlahiyat Programı öğrencileri ile hasbihâl eden İstanbul Müftüsü YILMAZ, gençlerin geleceğe dönük plan ve projelerini dinledi. Onlara iman ve istikametten ayrılmadan istikballerini en güzel şekilde inşa edeceklerini belirten YILMAZ, gençlere başarılar ve muvaffakiyetler diledi.

Kahvaltı programına Müftü Yardımcısı Caner AKDEMİR, Beşiktaş İlçe Müftüsü Hızır Hilmi YILMAZ, Fatih Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları, TDV İstanbul Eğitim Koordinatörü, Akademik Koordinatörler ve Diyanet İşleri Başkanlığı UİP İstanbul Koordinatörü Hasan Hüseyin Yılmaz katıldı.