13.03.2017

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Özafşar ve Beraberindeki Heyet, İstanbul Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR, beraberinde Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Prof. Dr. Halife KESKİN, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Mazhar BİLGİN ile birlikte 13.03.2017 tarihinde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ da Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ÖZAFŞAR ve beraberindeki heyet İstanbul Müftülüğü’nden ayrıldı.