09.02.2017

Mahremiyet Bilinci ve Eğitimi Semineri Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca ortaöğretim çağındaki çocuk ve gençler ile 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrenci velilerine yönelik “Mahremiyet Bilinci ve Çocukluk-Gençlik Döneminde Mahremiyet Eğitimi” semineri planlaması ve değerlendirmesi 09.02.2017 tarihinde Fatih İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Başvaizler Halime YILDIZ, Fatma BAYRAM, PDR Öğretmenleri Türkan EKMEKÇİ, Büşra DERE, Fatma Tuğba NUR YILMAZ, Merve KOCA, Vaizler Meral GÜNEL, Ramazan ÖZDEMİR, Türkan DEMİRCİ, Ayşe Nur ÖZKAN, Uzman Vaiz Nimet YILMAZ ile İmam-Hatip Levent UÇKAN katıldılar.

Toplantıda konuşan İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR “Mahremiyet Bilincine” dair toplumumuzda ciddi bir sıkıntı yaşandığını, bunun yeniden ikamesi için kurum olarak, sizlerle birlikte gençlerimize ve çocuklarımıza bunu doğru kanallarla ve üslupla anlatma yoluna gideceğiz, dedi. UYGUR, toplantının bu seminerlerin planlamasına dönük olduğunu ifade ederek, neticenin hayırlı olmasını diledi ve görevli personele teşekkür etti.