10.02.2017

Din Öğretimi Genel Müdürü Yılmaz, İl Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan ERKUL ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler ve göreve başlamalarından dolayı hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ da kendilerini ziyaretlerinden dolayı başta Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ olmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan ERKUL ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN’a ayrı ayrı teşekkür etti ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. YILMAZ, İstanbul Müftülüğü olarak Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı ilgili kurumlarla koordineli olarak İstanbul’umuzda güzel işlere imza atmak niyetinde olduklarını ifade etti.