17.05.2016

Engelliler İçin Umre Uğurlama Programı

Engelliler Haftası nedeniyle Kağıthane Müftülüğü’nün öncülüğünde ve Nişantaşı Üniversitesi’nin desteğiyle belirlenen engelli ve ailelerinden oluşan 22 kişi ve kendi imkanlarıyla gidecek olan engelli ve ailelerinden oluşan 5 kişi olmak üzere toplam 27 umreci bir din görevlisinin rehberliğinde umre organizasyonu gerçekleştirildi.

Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda engelli umreciler için düzenlenen programa engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ, İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz TOKTEKİN, Kağıthane Müftüsü Mevlüt HALİLOĞLU katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’ler ve yapılan duaların ardından engelli 28 kişi umreye uğurlandı. 15 Mayıs 2016 tarihinde başlayan umre ziyareti 29 Mayıs tarihinde sona erecek.