14.03.2016

Aile Ve Dinî Rehberlik Büro Koordinatörleriyle Toplantı Yapıldı

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur başkanlığında 14.03.2016 tarihinde Beşiktaş İlçe Müftülüğü toplantı salonunda Aile ve Dinî Rehberlik Bürosu ilçe koordinatörleriyle bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vildan Pehlivan Uçman ve üyeler, Eyüp Müftülüğü Baş Vaizi Salime Eken, İl Vaizi Birsen Kapıcıoğlu, Din Hizmetleri Uzmanı Hatice Vicdan Tekin, Bağcılar Müftülüğü Halil İbrahim Bay Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Torlak, Bahçelievler Müftülüğü Vaizi Abdurrahman Akbaş, Fatih Müftülüğü Vaizi Neziha Sağlam katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, bugüne kadar Aile ve Dini Rehberlik Büroları olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. 2016 yılı için planlanan faaliyetlerle ilgili de istişare etmek ve görev paylaşımında bulunmak üzere toplanıldığını ifade eden Uygur; iştiraklerinden dolayı il ve ilçe koordinatörlerimize teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda ayrıca büroların öncülük ettiği ve gerçekleştirdiği “Öz Saygı ve Mahremiyet” seminerleri, “Dünya Kadınlar Günü” programları, Alzeimer seminerleri değerlendirildi.