21.03.2017

4-6 Yaş Sınıflarında Görevli Kur’an Kursu Öğreticilerine Seminer Düzenlendi

İstanbul genelinde yürütülen 4-6 yaş grubu öğretim programının kalitesinin arttırılması, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesini sağlamak amacıyla İstanbul Müftülüğü’nce 21 Mart 2017 Salı günü Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezinde bir program düzenlendi.

Programa katılan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığımızın bugün toplumun her kesimine hitap eder duruma geldiğini, bunun bir parçası olarak da 4-6 yaş grubuna ayrı bir ihtimam gösterdiklerini söyledi. Yılmaz, geleceğimizin bu yaş grubuna vereceğimiz önem ve değer ile şekilleneceğini vurguladı.

Programın devamında İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, 4-6 yaş konusunda İstanbul’da yapılan faaliyetlere dair bilgiler verdi.

Program İstanbul Müftülüğü PDR Öğretmenleri Türkan Ekmekçi ve Merve Koca, Bahçelievler İmam-ı Azam Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Vezire Yaman ile Ümraniye Kemerdere Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Elif Aydın Bayraktutar’ın sunumları ile sona erdi.