07.09.2018

Yaz Kur’an Kurslarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, 2018 yılında İstanbul’daki Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında yapılan yarışmada dereceye girenleri makamında kabul ederek hediye takdim etti.

2018 yılında İstanbul’daki Yaz Kur’an kurslarına katılan yaklaşık 288 bin öğrenci arasında yapılan Kur’an Kerim ve dini bilgiler yarışmasında dereceye girenler İstanbul Müftüsü Prof. Hasan Kamil Yılmaz tarafından ödüllendirildi. Programa İstanbul Müftü Yardımcısı Musa Bilgiç, dereceye giren öğrenciler, aileleri ve eğitimciler katıldı.

Yarışmada kız öğrenciler arasında Beyoğlu Fatih sultan Mücahitler Kız Kur’an Kursu’ndan Elif İmren birinci, Kartal Esentepe Mahallesi Yeşil Cami’den Hatice Zülal Hatırnaz ikinci, Sultangazi İhramcızade Kız Kur’an Kursu’ndan Tuğba İlay Bayraktar ise üçüncü oldu.

Erkek öğrenciler arasında ise Çatalca Fatih Camii Kur’an Kursu’ndan Yusuf Işık birinci, Kartal Akşemsettin Cami’den Muhammet Enes Baytar ikinci, Bağcılar Çiftlik Demircan Cami’nden Malik Şengül ile Büyükçekmece Mimar Sinan Kubbeli Cami’den Abdülkadir Yıldız üçüncü oldu. 07.09.2018